Abans i després: aquesta escala va aconseguir un canvi d'imatge glamurós

Aquest petit replà d’escales és tan bonic. Té terres de fusta dura, una finestra elegantment situada digna de Vermeer, una obra d’art dramàtica i una fascinant taula vintage. El seu propietari no es va sentir tan positiu sobre l'espai, però, i va veure potencial per a molt més.

Publicar imatge Desa Fixeu-lo Veure més imatges

(Crèdit de la imatge: Ola de J’Adore Le Decor )



De debò, vaja! M'encanta la noció d'una paret d'accent d'escala; com veureu a continuació, és increïblement acollidor des de baix. Les dues peces d’or festonades (mirall i taula) funcionen perfectament juntes sense coincidir exactament, i m’encanta la manera com el paper pintat en blanc i negre uneix el jardiner blanc, el taulell blanc i l’aranya negra. El collaret escultòric i la catifa de fibra natural afegeixen textura i calidesa, però tots dos es podrien eliminar si Ola of M’encanta la decoració , qui és el responsable d’aquest canvi de imatge, decideix canviar les coses. Per cert, si t’agrada l’aranya ara de perles, Ola té un tutorial perquè pugueu fer el vostre .



Publicar imatge Desa Fixeu-lo Veure més imatges

(Crèdit de la imatge: Ola de J’Adore Le Decor )

I ara Ola és aquí per compartir algunes idees realment fascinants sobre com s’utilitza aquest espai:



Es tracta d’una zona MOLT estreta. Mesura només 36 'd'ample per aproximadament 14' de llarg. Abans només havíem de córrer per l’espai per no mirar-lo. Tenia un aspecte trist. Volíem que passés alguna cosa que resultés estèticament agradable. Sobretot, ja que es tracta d’una zona de molt trànsit que s’ha d’utilitzar per arribar a gairebé tots els altres espais de la llar.

La majoria de la gent només passa pels seus passadissos. Però el nostre passadís en realitat funciona com una habitació. Aquí és on m’assec a les escales per parlar per telèfon; el meu marit també es rapa i es talla els cabells aquí. També em serveix de perruqueria i d’estudi improvisat quan vull practicar el meu cant. Sona boig, ho sé. Però quan vius en un espai reduït, has de fer ús del que has de treballar.

Com algú que no ha d’utilitzar aquest espai per a res més que contemplar-lo, ho sento, Ola, però ja m’ha encantat l’espai.



Publicar imatge Desa Fixeu-lo Veure més imatges

(Crèdit de la imatge: Ola de J’Adore Le Decor )

Però l’espai també té un aspecte fantàstic i, sens dubte, puc veure quant s’adapta més a les necessitats de la parella. El mirall seria especialment útil per afaitar-se i tallar-se, però també obre l'espai estret i reflecteix la llum a les escales més fosques. El fons de pantalla atrevit us dibuixa, mentre que tot l’art i els detalls premien el viatge.

Publicar imatge Desa Fixeu-lo Veure més imatges

(Crèdit de la imatge: Ola de J’Adore Le Decor )

Aquí podem veure que la finestra solia estar (almenys parcialment) coberta per una ombra fosca que combinava bé amb el marc fosc i ric. Ola explica què es va trigar en aconseguir això fins al resultat final:

Aquest canvi es va completar en menys de sis setmanes. Unes quatre setmanes per ser exactes. El cost total era inferior a 500 dòlars. El meu marit i jo vam fer tota la feina nosaltres mateixos. Localitzar els mobles perquè s’adaptessin a l’espai reduït era un repte. Per afegir el nostre dilema, cap de les nostres parets interiors conté tacs. Per tant, vam haver d’arribar a una solució creativa per penjar el pesat mirall. El vam suspendre del sostre mitjançant un sistema de penjar galeria d’art. Finalment, encordar l’aranya no era cap broma. De molt, va ser el bricolatge més dur que he fet mai. M’encanta la manera com va resultar.

Publicar imatge Desa Fixeu-lo Veure més imatges

(Crèdit de la imatge: Ola de J’Adore Le Decor )

què vol dir quan en veieu 333

Ara la finestra està coberta per tons blancs més fàcils d’ajustar que s’adapten a la decoració tropical. La cistella sota la taula afegeix emmagatzematge sense augmentar la petjada i és divertit veure com Ola canvia els accessoris. El la tassa de cap de nina és de ENDEceramics a Etsy , Ola té un tutorial per al collaret , inspirat en una peça sud-africana, i el bol (col·locat al revés) és de Torre i Tajo a Amazon . El fons de pantalla es va trobar a Houzz i a l'Ola li agrada tant com a mi:

M'encanta l'elecció del fons de pantalla. Va ser un moviment audaç i MOLT va valer la pena. A més, la catifa de fibra natural amaga la pols i es neteja fàcilment. Finalment, l’espai em permet ser flexible amb la decoració. Com que teníem un termini limitat, no vam tenir l'oportunitat de segellar el segon aterratge (no es mostra a les fotos enviades). Això significava haver de refer-los. No és divertit.

Publicar imatge Desa Fixeu-lo Veure més imatges

(Crèdit de la imatge: Ola de J’Adore Le Decor )

Aquest pla aeri revela que la taula és encara més bella del que pensava que era (aquella peça és una troballa real) i que el terra recentment pàl·lid té un aspecte fantàstic. Ara que s’ha acabat aquest treball de remodelació amb un impacte reduït, Ola té algunes idees per compartir:

El meu consell per a aquells que considerin un projecte de renovació és que us prengueu el vostre temps i que aprengueu a instal·lar i acabar les coses correctament.

També recomano barrejar articles de bitllets elevats i baixos per obtenir un aspecte senzill però per capes. El fons de pantalla era bastant car, però la resta d’elements decoratius eren força econòmics. No us conformeu mai amb la qualitat. Es mostrarà si ho feu.

Gràcies, Ola de M’encanta la decoració !

  • VEURE MÉS ABANS I DESPRÉS DE PROJECTES
  • ENVIA EL TEU PROPI ABANS I DESPRÉS DEL PROJECTE

Tess Wilson

Col·laborador

Després de molts anys feliços vivint en petits apartaments a les grans ciutats, Tess s’ha trobat en una caseta a la prada. De veritat.

Entrades Populars